Gaichs agent om CSKA Moskva: ”Siffrorna måste vara högre om affären ska bli av”

Senast igår sades det att San Lorenzos Adolfo Gaich var otroligt nära en övergång till ryska CSKA Moskva. Men enligt spelarens agent är affären långtifrån i hamn.

Det är anfallarens agent, Matías Favano, som säger till den argentinska TV-kanalen Superfútbol att kontraktet ifrån ryssarna visserligen är bra, men inte tillräckligt tillfredsställande.

”Vi arbetar med andra möjligheter också. Målet har varit ett lag i England, Italien, Spanien eller Tyskland. Men nu visade ett ryskt lag intresse och vi studerar – samt lyssnar på erbjudandet. Men för att det ska bli av, under detta transferfönster, måste siffrorna i kontraktet vara annorlunda. Vi pratar om spelarens ekonomiska kontrakt och det måste vara mycket högre än vad detta erbjudande ger”.

Att San Lorenzo är överens med den ryska klubben betyder ju såklart inte att affären kommer gå i lås. Spelaren själv har trots allt sista ordet.

”Vår prioritet har varit andra ligor. Men i Ryssland spelar man också i Champions League och det är givetvis också viktigt som första steg för Gaich i Europa. Jag har pratat med Tinelli (San Lorenzos president) och allt är lungt, inga problem. Vi måste se till Gaichs bästa och just nu är vi i förhandlingar som rullar på bra”.

Matías Favano betonar också att, även fast Ryssland inte är Gaichs förstaval, finns det fortfarande stora chanser att det i slutändan ändå blir CSKA Moskva.

”Vi utbyter just nu idéer och önskemål kring kontraktet. Förhoppningsvis når vi en överenskommelse. Erbjudandet ifrån CSKA Moskva är väldigt bra, men det är normalt att begära ett kontrakt som är i nivå – eller bättre med lagen i Italien och Spanien”.