Fassi vansinnig på förbundet: ”Skandalöst”

I fredags skulle flertalet presidenter till dom olika klubbarna i Argentina plus såväl ledaren av förbundet (Claudio Tapia) som ligans president (Marcelo Tinelli) haft en videokonferens via zoom. Det blev dock inte riktigt som dom flesta hade hoppats på.

Talleres president, Andrés Fassi, är sällan sen att berätta vad han tycker om saker och ting. Därför var det heller ingen större chock när han uttryckte sin vrede över det uteblivna mötet via zoom i fredags.

”Detta var en skam eftersom vi hade massvis med saker att diskutera och dom (Tapia och Tinelli) sa att vi presidenter till klubbarna skulle prata sinsemellan själva istället. Vi hade ingen sammankomst med förbundet eller ligan. Allt var bara en lögn”.

Tapia och Tinelli ska ha hållit sina inledande informationsanföranden innan dom lämnade zoom-samtalet och lät presidenterna prata på egen hand. Något som gjorde fler presidenter, däribland Fassi, vansinnig.

”Vi hade inte mindre än 13 samtalsämnen att avhandla och så säger dom som startat zoom-samtalet att vi ska diskutera sinsemellan istället. Ett totalt skandalöst beteende av förbundets ledare”.

Bland annat skulle man diskutera återstarten av ligan, när – och hur lagen ska kunna återvända till träning på ett säkert sätt och hur det blir med nedflyttningen framöver. Många har varit kritiska till att nedflyttningen ska försvinna och därför ville man lyfta denna fråga. Nu blev det inte någon diskussion och därmed svävar frågorna vidare utan att bli besvarade.