Racing Club förlänger med trotjänaren

Under gårdagskvällen meddelade Racing Club att man förlänger kontraktet med trotjänaren Iván Pillud till mitten av 2022.

Den 34-årige högerbacken har spelat i Racing sedan 2010, bortsett ifrån en kortare utlåning till italienska Hellas Verona 2014. Under dessa år har han gjort över 250 matcher i den blåvita tröjan och en publikfavorit på El Cilindro. Själv är Pillud väldigt nöjd och stolt över förlängningen.

”Jag vill ta tillfället i akt och berättade att jag förlängt mitt kontrakt och kommer stanna hos er i ytterligare två år. För mig är det en ära att få försvara denna tröja som jag älskar väldigt mycket. Det är en stolthet. Som jag alltid har sagt, jag fortsätter att stanna på platsen som känns som hemma. Vi ses snart igen på El Cilindro. Heja Racing, idag och för alltid”.

Detta är förlängning nummer två som Racing gjort dom senaste veckorna med sina mest trogna spelare. Även Lisandro López renoverade som bekant sitt kontrakt med ytterligare ett år för bara en kort tid sedan.