Newell’s förlänger med Kudelka till slutet av 2021

Det har onekligen varit en framgångrik tid för Frank Kudelka i Newell’s Old Boys. Under tränaren har föreningen undkommit nedflyttningen, förbättrat på nedflyttningspoängen och säkrat en plats i nästa års Copa Sudamericana. Därför har klubben nu valt att förlänga med tränaren.

Frank Kudelka kom till Newell’s Old Boys under fjolåret och gjorde direkt ett avtryck i föreningen. Han lyckades snabbt att organisera upp klubben igen och fick genast effekt i resultaten. Newell’s slutade på en tiondeplats och kommer spela i Copa Sudamericana under den nästkommande säsongen. Tränaren själv är glad över att ha fått fortsatt förtroende i klubben.

”Jag vill tacka denna fantastiska klubb för att jag får fortsatt förtroende. Att dom ger mig möjligheten att fortsätta att jobba tillsammans med er känns skönt. Och att få fortsätta på denna fantastiska väg som vi alla är på i klubben”.

Kudelka var väldigt framgångrik under sin tid som tränare för Talleres också. Med dom tog han klubben ifrån spel i tredjedivisionen hela vägen upp till Primera. Utåt sett verkar Kudelka vara en ganska anspråkslös person som inte direkt tar ut svängarna mer än nödvändigt. Men som har visat sig vara en expert på att få ihop ett lag på ett snabbt – och klockrent sätt.