Efter förlängningen med Paolo Goltz – Gimnasia fortsätter att skriva nya kontrakt

I förrgår blev det officiellt att Paolo Goltz skrivit ett nytt kontrakt med Gimnasia som sträcker sig ytterligare sex månader. Nu har klubben förnyat kontraktet med ytterligare två spelare.

Det är Lucas Licht och Leonardo Morales som förnyat sina respektive kontrakt. Den förstnämnde med sex månader och den senare till slutet av 2021.

Licht fyllde 39 år tidigare i våras och har mest agerat backup i backlinjen under den föregående säsongen. Han har tillhört Gimnasia under stora delar av sin karriär och det var också här som han fostrades en gång i tiden. På sociala medier hälsade den rutinerade försvararen till föreningens supportrar.

”Hej, Lucas Licht här, jag vill bara berätta att jag förlängt kontraktet med ytterligare sex månader till slutet av 2020. Så nu kommer jag fortsätta att bära tröjan som jag älskar väldigt mycket. Vi ses snart på El Bosque”.

Lucas Licht

Morales har även han agerat mest inhoppare även om det finns stora förhoppningar kring att den 29-årige mittfältaren ska kunna utmana om en startplats nästa säsong. Morales lämnade också han ett meddelande till klubbens supportrar via sociala medier

”Hej allesammans, jag ville bara meddela att jag förnyat mitt kontrakt till 2021. Jag är väldigt glad och hoppas på det bästa. Ses snart igen!”.

Leonardo Morales.