Gimnasia förlänger med Paolo Goltz

Mittbacken kom till Maradonas lag i januari och sedan dess har Goltz snabbt blivit en av föreningens viktigaste spelare. Omgående gav Maradona honom dessutom kaptensbindeln. Nu har Goltz förnyat sitt kontrakt med ytterligare två år

Den 35-årige Goltz kom till Gimnasia ifrån Boca tidigare i år och har sedan dess varit mer eller mindre given i Maradonas startelva. Förtroendet har han också tagit tillvara på och presterat över förväntan. På blott sju matcher i Gimnasia hann Goltz dessutom med att göra ett mål innan Corona-uppehållet tog vid.

Som om inte det var nog har nu alltså Gimnasia också valt att förlänga mittbackens kontrakt med ytterligare två år. Goltz har varit ett av Maradonas huvudfokus att förlänga med innan den siste juni och nu är alltså kontraktet i hamn.

Under dom nästkommande veckorna hoppas Gimnasia också på att lyckas fixa förlängningar med Jorge Broun, Matías Pérez García och Harrinson Mancilla. Samtidigt ska Franco Mussis fått beskedet att han inte ingår i tränarens framtida planer.