Nacho Scocco lämnar River – snart klar för Newell’s?

Nacho Scocco bekräftade under gårdagen att han skulle ge besked idag om sin framtid. På sociala medier tar anfallare nu farväl av River samtidigt som klubben tackar honom för hans insatser.

Scocco kom till River Plate 2017 ifrån Newell’s Old Boys och har sedan dess radat upp titlar med Los Millonarios. Dubbla Copa Argentina titlar och Libertadores-titeln i Madrid ligger givetvis högst upp på listan bland pokaler.

Men nu är alltså eran i River Plate slut för 35-åringen. På sociala medier publicerade Scocco en bild på sig själv med Libertadores-pokalen och texten ”Gracias eternas” – evigt tacksam. Även River tackade för spelarens insatser på sociala medier med texten ”Gracias para siempre” – tack för allt.

Nu tyder det mesta på att Scocco kommer att återvända till Newell’s Old Boys igen där han spelat under tre tidigare sejourer och vunnit ligan såväl 2004 som 2013. Ännu är dock inget bekräftat ifrån Rosario-klubben men allting tyder på att vi inom en snar framtid får se Scocco i den rödsvarta tröjan igen.

I Newell’s blir Nacho lagkamrat med två av sina närmaste vänner igen, Pablo Pérez och Maxi Rodríguez.