Diego Rodríguez: ”En del klubbar har hört av sig”

Diego Rodríguez har varit på lån hos Central Córdoba under säsongen men i skrivande stund finns det ingenting som tyder på en förlängning.

Klubben ifrån Santiago de Estero har haft, i princip hela truppen, på lån under säsongen – vilket givetvis är lite speciellt. Dom flesta spelarna ser ut att återvända till sina respektive klubbar i väntan på nya besked om när fotbollen kan dra igång igen efter Corona-uppehållet.

En av dessa spelare är målvakten Diego Rodríguez som varit inlånad ifrån Defensa y Justicia. I skrivande stund tyder allt på att han kommer att återvända till den gulgröna föreningen när kontraktet går ut den siste juni.

”Jag ska återvända till Defensa, eftersom det är dom som äger mig. Jag har mottagit lite samtal ifrån olika klubbar och ska sätta mig ner och kolla på dom olika möjligheterna. Inget konkret dock utan mer att klubbarna har kollat min status osv. Ingen vet ju vad som kommer hända framöver. Fram tills dess får jag fortsätta att träna och hålla mig i form tills fotbollen drar igång igen”.

Mest troligt kommer inte Rodríguez att fortsätta i Defensa y Justicia då Ezequiel Unsain har ett stadigt grepp om förstaplatsen i Crespos lagbygge. Därför ska det bli intressant att se var Diego Rodríguez framtid kommer att ligga.