Marcos Rojo återigen i blåsväder efter att ha brutit mot karantän

Estudiantes mittback, Marcos Rojo, har hamnat i blåsväder efter att ha brutit mot landets karantänregler.

Rojo är inte direkt känd för att tänka efter ett extra varv innan han gör en handling. Detta har lett till att försvaren allt som oftast hamnat i blåsvädret. Nu har Rojo återigen hamnat i kontroverser efter att ha brutit mot karantän som råder i landet till följd av Corona-pandemin.

Under fredagen syntes försvararen, tillsammans med några kompisar, på väg till en paddelanläggning för att spela lite. Det intressanta är att anläggningen som dom tog sig in på är stängd pga. restriktionerna som råder i landet.

Detta är inte första gången som Rojo hamnar i blåsvädret under Corona-pandemin. Tidigare i våras bröt han mot karantänbestämelserna när han samlade några kompisar för att spela kort och röka i sin egen trädgård.

Om mittbacken får något straff för sina överträdelser är oklart. Restriktionerna i Argentina har varit hårda ända sedan i mitten av mars och kommer fortsätta till åtminstone slutet av juni.