Nås en lösning med Maradona idag?

Turerna är många varje gång Diego Maradona är inblandad och när det gäller ett nytt kontrakt med Gimnasia är det givetvis inget undantag.

Efter gårdagen där presidenten Gabriel Pellegrino uttalade sig kritisk mot Maradonas medarbetare och legendarens advokat svarade med att ösa kvävesord tillbaka var det nog många som undrade om detta var slutet på sagan kring Maradona i Gimnasia.

Men nu verkar en ny vändning ha kommit. För trots alla hårda ord är Maradona själv fast besluten att skriva ett nytt kontrakt med Gimnasia. Legendaren har trivts i klubben sedan första dagen och har uppskattat all kärlek som han fått av supportrarna. På dessa grunder verkar det därför som att en ljusning finns att skönja i förhandlingarna.

Diego Bragarnik är en av dom som jobbat nära Maradona och var drivande i att han gick till Gimnasia ifrån allra första början. Han är väldigt hoppfull kring en lösning.

”Maradona är fast besluten att fortsätta i Gimnasia. Han har förälskat sig i supportrarna runt klubben och supportrarna har förälskat sig i honom. Dom vill också att Maradona ska fortsätta. Jag är optimistisk att båda parter kommer att komma överens. På onsdag (idag) skulle en lösning kunna nås”.

Idag fyller Gimnasia 133 år och det hade givetvis inte funnits en bättre present till supportrarna än ett nytt kontrakt med Maradona. Det kontrakt som sägs diskuteras ska sträcka sig till december 2021.