Spelare i Tigre smittad av Corona

Under tisdagen blev det bekräftat att en spelare i Tigre som spelare i Primera Nacional (andradivisionen) har blivit smittad av Corona.

Det är mittfältaren Agustín Cardozo som drabbats av Coronaviruset. Spelaren testades positivt under tisdagen. Själv beskriver spelaren att han tränat hemma under dagen utan några symptom när han fick redo på att han blivit smittad.

”Min mamma fick feber igår och idag fick vi beskedet att alla i familjen har Corona. Vi vet dock inte hur min mamma lyckades bli smittad. Hon har bara rört sig här hemmavid och gått till affären ibland”.

Själv har Cardozo inte haft någon kontakt med klubben som under tisdagen gjorde ett uttalande i frågan.

”Jag har inte pratat med någon förutom läkarna. Därför vet jag inte riktigt hur dom fick reda på det. Känns lite speciellt att klubben gjorde ett officiellt uttalande men inte pratat med mig personligen än”.

Cardozo spelade åtta matcher i Tigre denna säsong och gjorde ett mål.