Tredjedivisionslaget Sacachispas med en flört till Götze

Sacachispas är mer kända för sina sociala medier än vad man är för sina bedrifter på fotbollsplanen. Nu har man skapat rubriker igen när man flörtat med Dortmunds Mario Götze som lär lämna den tyska klubben efter säsongen.

Det sägs att en av anledningarna till att det skurit sig mellan Götze och den tyska storklubben ska vara ett skämt som den VM-guldvinnande mittfältaren gjort via applikationen TikTok. Därför valde Sacachispas att skicka en hälsning till tysken på sociala medier.

”Ledningen i Dortmund har valt att slänga ut Götze efter att han skämtat i sociala medier. Om du kommer till Saca Götze lovar vi att du får göra vad du vill(oroa er inte, detta är en taktik, om han går med på detta är det 🤫 som gäller”.

Götze har fått sparsamt med speltid i Dortmund den senaste tiden och allt tyder på att han lämnar klubben efter säsongen. Milan har nämnts som den mest trovärdiga klubbadressen för mittfältaren som släckte Argentinas VM-gulddrömmar för sex år sedan i Brasilien.