Tucumán besegrade Patronato med uddamålet

Under tisdagskvällen fullbordades den fjärde omgången när Atlético Tucumán besegrade Patronato med 1–0.

Äntligen fick publiken i Tucumán gå på fotboll igen efter att regeringen i staden, inför den föregående matchen, beslutat att endast 200 personer fick gå på lagets hemmamatch. Fullsatta läktare mötte därför spelarna när dom sprang in på planen under gårdagen.

Hemmalaget Tucumán tog emot gästerna Patronato och det blev dessvärre ingen sevärd historia. Tucumán var snäppet bättre än sina motståndare och avgjorde genom nyförvärvet Federico Andrada under inledningen av den andra halvleken. Ramiro Carrera drog först på ett avslut som målvakten Mansilla lämnade en retur på vilken Andrada, i sin tur, kunde förpassa in i målet.

Därmed tog Tucumán ett skutt uppåt i tabellen medan Patronato alltjämt är kvar i botten. Dessutom har laget ifrån Paraná även det kämpigt vad det gäller nedflyttningstabellen där man just nu ligger på nedflyttningsplats tillsammans med Barracas Central.